Onderhoud hoogglans keuken

De hoogwaardige oppervlakken van een keuken zijn in principe gemakkelijk schoon te maken. Voor waardebehoud en jarenlange. Wij krijgen binnenkort een nieuwe witte hoogglans keuken.

Hoe maak ik de kastdeuren schoon, zonder dat er krassen ontstaan? Hoogglanskeukens zijn populair. Wie niet kiest voor een klassieke keuken of voor een Old Wood- keuken , kiest in veel gevallen voor een . Ik heb een blauwe hoogglans keuken ,hoe krijg ik de vuile vingers er streep loos af.

Ik heb me laten vertellen dat glassex niet goed is voor hoogglans. Ik heb recentelijk bij Superkeukens een hoogglans keuken gekocht. Een hoogglans keuken maak je schoon met een vochtige en droge doek.

Regelmatig onderhoud zul je dus blijven houden. Ik wil graag mijn keuken en lekkere poetsbeurt geven, maar weet niet zo goed hoe ik de keukenkastjes het beste kan aanpakken. Onderhoudsinstructies hoogglans -lak fronten. Zie ook onze overige type gerelateerde onderhoudsinstructies. Gefeliciteerd met je nieuwe keuken.

Je hoogglanskeuken schoonmaken doe je zo.

Veel consumenten die op zoek zijn naar een designkeuken , . Vooral als je het niet op de . Hoe kun je jouw hoogglans meubels het beste onderhouden en schoonmaken? Lees meer op de blog van Trendymeubels. U bent in het bezit van een Tieleman- keuken. Bij het onderhouden van een keuken komt een hoop kijken, omdat een keuken veel. Lees onze tips over het onderhoud van een keuken.

Ultra- Gloss is ecologisch onbedenkelijk en kan zelfs in de keuken. Hoe maak je een hoogglans keuken schoon en hoe onderhoud je deze?